Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce
Sunday 17 Jan 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Print

Predavanja in delavnice

Ponujam enkratna predavanja o pasji psihologiji za večje skupine ter večkratne intenzivne delavnice za lastnike psov ...

 

Predavanja iz pasje psihologije

Predavanje iz pasje psihologije ponuja svež in drugačen pristop k vodenju – tako psov kot tudi človeških skupin ali posameznikov. Ni koristno in zanimivo le za lastnike psov, temveč prav za vse. Vsak izmed nas se namreč kdaj znajde v vlogi vodje: v službi, družini ali drugod. Zaradi prisotnosti psa je predavanje še posebej zanimivo tudi za skupine srednješolcev in študentov.

Predavanje bo odgovorilo na naslednja vprašanja:

- Kako psi doživljajo in zaznavajo svet okrog sebe?

- Kako psi doživljajo družbeno vlogo posameznika v pasjem krdelu ali človeški družini, v kateri živijo?

- Kateri so bistveni elementi pasje komunikacije – v primerjavi s človeško komunikacijo?

- Kakšne vrste voditeljskih energij poznamo in katera je najbolj učinkovita tako pri vodenju psov kot ljudi?

- Del predavanja so tudi praktične vaje s psom, za katere se udeleženci lahko prostovoljno javijo. Vaje nam na podlagi pasjega odziva na ukaze prostovoljcev omogočajo praktične primerjave različnih vzorcev vodenja in njihove učinkovitosti.

Okvirna dolžina predavanja je 75 minut, vendar se zlahka prilagodim glede na potrebe skupine in naročnika. Minimalno število udeležencev je 15.

Cena: glej cenik 

Intenzivne delavnice za lastnike psov

Intenzivne delavnice so namenjene lastnikom psov, ki želijo poglobiti odnos s svojim psom in razrešiti morebitne pasje vedenjske težave. Majhno število udeležencev omogoča intenzivno in poglobljeno ukvarjanje s težavami ter izzivi posameznega lastnika in psa.

Prvo srečanje poteka brez prisotnosti psov. Na njem udeleženci dobijo temeljne informacije o pasji psihologiji in komunikaciji (glej vsebino Predavanja iz pasje psihologije). Dogovorimo se tudi za nadaljnje delo.

Nadaljnja srečanja so v kar največji meri prilagodljiva udeležencem, njihovim izzivom in željam. Potekajo ob prisotnosti psov (ni nujno, da vseh naenkrat; odvisno od izzivov, s katerimi se soočajo), nekatera v predavalnici, druga na sprehodu. Na njih se skupaj in ob pomoči drugih psov soočamo z izzivi, ki jih imata posamezen udeleženec in njegov pes.

Delavnica se razpiše, ko se nanjo prijavijo vsaj 4 udeleženci.

Št. udeležencev: 4 – 8

Potek delavnice: štiri do pet 90-minutnih srečanj

Cena: glej cenik