Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce
Sunday 17 Jan 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Print

Paketi

Za družine in za odpravljanje nekaterih pasjih neželenih vedenj ponujam posebne pakete:

Paket »Posvojili bomo psa«

Veliko lastnikov psov si žal izbere hišnega ljubljenčka, ki ni najbolj primeren za njihov življenjski slog ali značaj. Tako največjo napako v vzgoji svojega psa pravzaprav naredijo, še preden je le-ta sploh pri hiši.

Za družine ali posameznike, ki se odločate za nakup ali posvojitev štirinožnega člana družine, nudim paket svetovanj, ki vam bo pomagal pri izbiri psa, ki bo kar najbolj primeren za vas. Pomembna namreč ni le pasma, temveč še bolj karakter posameznega psa, za kar je dobro imeti ob sebi strokovno pomoč.

Paket obsega:

- pogovor in posvetovanje, kakšen pes bi bil najbolj primeren za vas (pasma, velikost, od vzreditelja ali iz zavetišča …);

- skupni obisk vzreditelja ali zavetišča in pomoč pri izbiri psa;

- ko je pes že pri hiši, svetovanje na domu o osnovah pasje vzgoje in navajanju psa na domače okolje;

- čez nekaj mesecev, ponoven obisk in odprava morebitnih vedenjskih težav.

Paket je še posebej priporočljiv za družine z majhnimi otroki in za prve lastnike psov.

Cena: glej cenik 

Paket »Pes in otroci«

Paket je zelo priporočljiv za družine z majhnimi otroki, ki ste se odločile za nakup ali posvojitev novega psa. Obsega tri obiske na domu (dolžine od 1 do 2 ur) v razmiku nekaj mesecev (odvisno od potreb družine in starosti psa). Paket bo:

- starše naučil, na kaj morajo biti pozorni pri sobivanju otrok in psa;

- otroke naučil osnov ravnanja s psom oz. mladičem;

- omogočil varnejše sobivanje psa in otrok;

- preventivno preprečil in odstranil morebitna prva pasja nezaželena vedenja.

Cena: glej cenik 

Paket »Prihaja dojenček!«

Prihod novorojenčka (še posebej prvega) je lahko za psa precej stresno obdobje. Če temu prihodu ne posvetimo dovolj pozornosti, se velikokrat zgodi, da se pes na novega človeškega člana družine odzove z nezaupanjem ali posesivnostjo. Obe stanji pa lahko vodita do  agresivnega vedenja in nevarnosti za dojenčka.

»Prihaja dojenček!« je paket, priporočljiv za vse pare in družine, ki že imajo psa, pa pričakujejo naraščaj, še posebej pa tiste, za katere bo to prvi otrok. Obsega tri 1 – 2-urna srečanja na domu (prvega pred porodom, drugega čim prej po porodu, ko mamica in novorojenček prideta domov, in tretjega nekaj tednov za tem). Preko svetovanj:

- bosta nova starša dobila informacije, kako psa kar najbolje pripraviti na prihod dojenčka;

- bomo psa pripravili na prvo srečanje z otrokom;

- bomo po nekaj tednih preverili stanje in popravili morebitne napake pri ravnanju s psom v bližini novorojenčka.

Cena: glej cenik 

Paket »Hiperaktivec«

Sodobni način življenja ljudi našim pasjim življenjskim sopotnikom povzroča veliko stresa in vznemirjenosti. Naši odhodi in prihodi domov, odhodi na sprehod, spreminjanje okolja ipd. psu povzroča vznemirjenost, ki je pri življenju v naravi ne bi nikoli izkusil. Če je pes poleg tega nagnjen k hitremu vznemirjenju in se težko umiri, je rezultat pogosto to, da ga lastniki na sprehodih ali v nekaterih drugih okoliščinah le stežka nadzorujejo.

Paket »Hiperaktivec« nudi tri 1 – 2-urna svetovanja na domu, ki vas bodo v teoriji in praksi naučila, kaj potrebuje pes, ki je nagnjen k vznemirjenosti, ter kako s svojimi dejanji in energijo čim bolj pripomoči k umirjanju vašega psa. Srečanja vključujejo tudi sprehode in soočanje s tistimi izzivi, ki vašega psa najbolj vznemirjajo.

Cena: glej cenik 

Paket »Ločitvena tesnoba«

V sodobnem tempu življenja mnogo psov trpi za ločitveno tesnobo. Ta težava je še posebej nevzdržna, če je pes v osamljenosti zelo glasen ali če uničuje pohištvo.

Paket, ki obsega štiri 1-2 urna srečanja na vašem domu, vam bo omogočil vse potrebno znanje in pripomočke za učinkovito odpravo ločitvene tesnobe vašega psa.

Cena: glej cenik